firefox browser

Use this space for bug reports or to discuss site functionality and statistics.

firefox browser

Postby vwthingrcer1 » Mon Sep 22, 2008 6:54 pm

i cannot log into e playa in the firefox web browser it is build 3.0.1
may the peace and man live your soul for eternity
vwthingrcer1
 
Posts: 36
Joined: Thu Jul 31, 2008 11:33 am

Postby DVD Burner » Mon Sep 22, 2008 7:40 pm

I'm using 3.0.1 now and have no problems.
Image

"The art is in the digit!"

The Original Digiman
User avatar
DVD Burner
 
Posts: 9741
Joined: Fri Dec 12, 2003 4:09 am

Hrm

Postby mk-ultra » Mon Sep 22, 2008 7:42 pm

3.0.1 here as well (on OSX 10.4.11). No problems.

Are you using any plugins like ABP?
mk-ultra
 
Posts: 89
Joined: Wed Sep 05, 2007 3:51 pm
Location: SF

Postby AntiM » Mon Sep 22, 2008 8:11 pm

I am also on Firefox ....
These are not my fuckos.
User avatar
AntiM
Moderator
 
Posts: 16391
Joined: Wed Mar 24, 2004 6:23 am
Location: Top O' the World, Ma!
Burning Since: 2001
Camp Name: Anti M's Home for Wayward Art

Postby vwthingrcer1 » Mon Sep 22, 2008 8:58 pm

ya i am useing abp but as soonas i up dated e playa stoped working and i hate using ie . maybe redownload
may the peace and man live your soul for eternity
vwthingrcer1
 
Posts: 36
Joined: Thu Jul 31, 2008 11:33 am

Postby MikeVDS » Mon Sep 22, 2008 9:28 pm

I have abp and filtersetg and have no problems, nor have I had any. Perhaps hold the "shift" key and press "f5" while on the login page, then try again.
Image
User avatar
MikeVDS
 
Posts: 1844
Joined: Tue Sep 26, 2006 2:10 pm
Location: Tiki Fuckos, Upland CA

Postby vwthingrcer1 » Tue Sep 23, 2008 9:54 am

got it fixed i i cleared everything in firefox and it works
may the peace and man live your soul for eternity
vwthingrcer1
 
Posts: 36
Joined: Thu Jul 31, 2008 11:33 am

Postby gyre » Fri Oct 03, 2008 7:16 am

Add adblock to your firefox.
It's wonderful.
Clears all the ads off eplaya when you boot up.
Yahoo works again with it.
User avatar
gyre
 
Posts: 15346
Joined: Sun Aug 07, 2005 6:01 pm
Location: ΦάÏ

Postby ygmir » Fri Oct 03, 2008 7:20 am

What do folks use for antivirus programs?
I've been having trouble since the auto-update Zone Alarm did a couple of weeks ago.
I thought my problem was Firefox, but, am pretty sure it's ZA.....
and,
the un-install looks like a nightmare.
Admittedly, I'm no computer wiz.............
YGMIR

Unabashed Nordic
Pagan
User avatar
ygmir
 
Posts: 25992
Joined: Thu Sep 20, 2007 8:36 pm
Location: nevada county
Burning Since: 2017
Camp Name: qqqq

Postby vwthingrcer1 » Fri Oct 03, 2008 2:07 pm

use avg it free and easy to use and dosnt give you any crap about anything
may the peace and man live your soul for eternity
vwthingrcer1
 
Posts: 36
Joined: Thu Jul 31, 2008 11:33 am

Postby gyre » Sat Oct 04, 2008 10:53 am

I'm using avast.
I use a router with a firewall and super anti-spyware as a scanner.
I was using spybot also until it lost a file.

I think I used avg and it was slow.
User avatar
gyre
 
Posts: 15346
Joined: Sun Aug 07, 2005 6:01 pm
Location: ΦάÏ


Return to Site Function

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests