"QUOTE" problem?

Want to request a new feature? You've come to the right place...

"QUOTE" problem?

Postby _tears_ » Thu Jan 15, 2004 12:17 am

Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?

Tears 2003, 2004


The Ties That Bind Me Hold My Soul
User avatar
_tears_
 
Posts: 381
Joined: Tue Sep 02, 2003 1:17 pm
Location: Fairfield Ca

Postby Ugly Dougly » Fri Jan 16, 2004 11:47 am

It's quite simple really. You simply put "quote" in "quotes" so it looks like it's been "'quoted'".

'
"Like that"
'

:twisted:
User avatar
Ugly Dougly
 
Posts: 16319
Joined: Wed Sep 10, 2003 9:31 am
Location: San Jose, CA
Burning Since: 1996

Re: "QUOTE" problem?

Postby technopatra » Mon Jan 19, 2004 12:31 am

_tears_ wrote:Maybe it is just me, but i cannt seem to get the "QUOTE" to work anymore? I have seen a few others around not working as well any thoughts?


Are you simply clicking the "quote" button? Are you altering the quote text?

The tag 'quote="username"' , where the single quotes are replaced by brackets, should begin a quote.

The end tag '/quote' where single quotes are replaced by brackets should close a quote.

And they can nest etc.

The quote button should put the entire message in quote tags, nested as appropriate. Is it not doing this? Even if not, you can type in your own quote tags in brackets, and they should work.

Does this help?
technopatra
 
Posts: 728
Joined: Mon Jun 16, 2003 3:04 pm
Location: SF, CA


Return to Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests