Can't connect to the old ePlaya

We're doing it wrong...we know

Can't connect to the old ePlaya

Postby Burnboy » Wed Dec 15, 2004 9:48 am

Sorry for posting twice on the same subject, but I wrote the first post in haste and then realized that its title wasn't quite right. I would have deleted it and posted a corrected version, but I couldn't find the delete key on my screen. Here's the post. The rest of it makes more sense than the title. Really, please read it, it's a bug report:

http://eplaya.burningman.com/viewtopic.php?t=7778
User avatar
Burnboy
 
Posts: 9
Joined: Wed Dec 15, 2004 8:42 am

Re: Can't connect to the old ePlaya

Postby technopatra » Thu Dec 16, 2004 1:48 pm

Burnboy wrote:Sorry for posting twice on the same subject, but I wrote the first post in haste and then realized that its title wasn't quite right. I would have deleted it and posted a corrected version, but I couldn't find the delete key on my screen. Here's the post. The rest of it makes more sense than the title. Really, please read it, it's a bug report:

http://eplaya.burningman.com/viewtopic.php?t=7778


Thanks for the heads up, Burnboy, I've submitted a bug report to our tech guys.

It's probably not going to be their highest priority at the moment, but I hope that it is an easy enough fix that they will get to it quickly.
technopatra
 
Posts: 728
Joined: Mon Jun 16, 2003 3:04 pm
Location: SF, CA

Re: Can't connect to the old ePlaya

Postby Burnboy » Tue Jan 18, 2005 12:29 pm

technopatra wrote:
Burnboy wrote:Sorry for posting twice on the same subject, but I wrote the first post in haste and then realized that its title wasn't quite right. I would have deleted it and posted a corrected version, but I couldn't find the delete key on my screen. Here's the post. The rest of it makes more sense than the title. Really, please read it, it's a bug report:

http://eplaya.burningman.com/viewtopic.php?t=7778


Thanks for the heads up, Burnboy, I've submitted a bug report to our tech guys.

It's probably not going to be their highest priority at the moment, but I hope that it is an easy enough fix that they will get to it quickly.


Maybe not that quickly. :) It's been a little over a month now, and nothing has changed. I get the exact same error message.

I'm guessing that this problem proved a little too hard for tech support to handle. Oh well, I suppose that everybody finds himself in that position sooner or later.
User avatar
Burnboy
 
Posts: 9
Joined: Wed Dec 15, 2004 8:42 am


Return to ePlaya Feedback

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest